5D TTV: Všestrannost na nové úrovni!

NOVÁ ŘADA TRAKTORŮ 5D TTV

Připravený pro každý terén!

Ať už je před Vámi jakákoliv výzva, díky novému traktoru 5D TTV se z ní stane nezapomenutelný zážitek. Tento traktor disponující nejnovější DEUTZ-FAHR technologií posouvá výkon a pohodlí na novou úroveň. S plynulou TTV převodovkou, kabinou uloženou na hydro-silent blocích a odpruženou přední nápravou s nezávislým zavěšením kol Vám i ty nejdelší pracovní dny budou připadat krátké. Díky kvalitním komponentům je nový 5D TTV spolehlivým a odolným traktorem představujícím skvělou investici do budoucnosti Vašeho podnikání.

 

Plynulý přenos síly? Převodovka TTV.

Nový 5D TTV s plynulou převodovkou propojuje výkon, komfort a efektivitu.

 

Maximální komfort v kabině

Nový 5D TTV poskytuje nejvyšší možné pohodlí a všechny funkce, které potřebujete k tomu, aby se pro Vás i dlouhé pracovní dny staly potěšením: 4sloupková kabina s rovnou podlahou, klimatizace, uložení kabiny na hydro-silent blocích, intuitivně ovladatelná a ergonomická loketní opěrka MaxCom, široké sedadlo řidiče se vzduchovým odpružením.

 

Pro pocit bezpečí a naprostého pohodlí v jakémkoliv terénu.

 

Odpružení přední nápravy s nezávislým zavěšením kol, brzdy na všech kolech a uložení kabiny na hydro-silent blocích dělají z nového 5D TTV absolutního univerzála. Díky všem těmto vlastnostem nabízí tento traktor vysokou úroveň pohodlí a bezpečnosti – bez ohledu na to, kde právě pracujete.

5D TTV - pole 5D TTV - mlha

5D TTV - louka 5D TTV - komunál



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení