8280 TTV

NOVINKA: 8280 TTV

#AlwaysOnTractor

DEUTZ-FAHR uvádí prostřednictvím online kanálů #AlwaysOnTractor. Nový traktor 8280 TTV, vyrobený v DEUTZ-FAHR Land v Lauingenu / Německo, reprezentuje nejmodernější technologie „Made in Germany“. Tento nový stroj, navržený a vyvinutý pro nejnáročnější zemědělské aplikace, doplňuje nejvýkonnější řadu traktorů německého výrobce se zaměřením na nové technologie ve službách zemědělců a farmářů: dynamický výkon, konektivita, nepřekonatelný komfort a maximální spolehlivost – základní zadání pro realizaci tohoto projektu.

Tento nový inovativní traktor se může pochlubit celým spektrem nových a jedinečných funkcí, možností a schopností, které ho odlišují od ostatních traktorů v této třídě, včetně bezkonkurenčních výkonnostních údajů.

 

 

Dynamický výkon: #AlwaysOnTask (#VždyPřipraven)

 

Model 8280 TTV je vybavený 6válcovým motorem DEUTZ se dvěma turbodmychadly (twin-turbo) o objemu 6,1 litrů s maximálním výkonem až 287 koní poskytujícím působivý točivý moment 1.226 Nm a splňujícím emisní normu Stage V. Je navržen tak, aby poskytoval maximální výkon a vysokou úroveň efektivity: dvě turbodmychadla (twin-turbo) a systém CommonRail při 2.000 barech zajišťují okamžitou odezvu na potřebný výkon a točivý moment.

 

Inovativní pohonná jednotka je výsledkem dlouhodobých zkušeností a mnoha let výzkumu skupiny SDF Group a zahrnuje novou plynulou převodovku SDF T7780.

 

Vícestupňová epicyklická převodovka byla inteligentně propojena se spojkou a dvěma hydrostatickými jednotkami, což vedlo k vytvoření nové kombinované převodovky (Compound-Concept) nabízející špičkovou a bezkonkurenční efektivnost v oblasti řízení přenosu výkonu a tažné síly.

 

8280 TTV poskytuje dynamický výkon a vyznačuje se obdivuhodným zrychlením, maximální rychlostí až 60 km/h, progresivním zpomalením a okamžitou reakcí na změnu zatížení.

 

Přední suché kotoučové brzdy, dvě rychlosti přední vývodové hřídele, tři rychlostní režimy zadní PTO, hydraulický systém CleanOil s působivými 90 litry odebíratelného množství hydraulického oleje, výkon čerpadla 210 l/min, kapacita zadního zdvihu až 11.100 kg a maximální přípustná celková hmotnost 16 tun zajišťují tomuto traktoru ještě větší univerzálnost a výjimečný výkon. Model 8280 TTV byl vyvinut pro pneumatiky s průměrem až 2,05 m, díky čemuž můžeme nabídnout oblíbený rozměr pneumatik 710/70R42.

 

 

Dokonalé propojení: #AlwaysOnTrack (#VždySprávnýmSměrem)

 

Propojitelnost se stává styčným bodem pro optimalizaci a řízení zemědělských činností (včetně vzdáleného přístupu). S komplexem digitálních funkcí a služeb CFS (Connected Farming System) poskytuje nový model 8280 TTV nejlepší kombinaci produktivity a efektivity:

  • ISOBUS (s ovládáním až 200 sekcí, regulací proměnné rychlosti a univerzálním terminálem)
  • certifikace TIM (Tractor Implement Management – jakékoliv připojitelné nářadí dokáže komunikovat s traktorem a řídit jeho funkce)
  • SDF Guidance (zvýšená přesnost díky novému přijímači SR20, modulu CTM a funkci Auto-Turn / automatického otáčení)
  • SDF Fleet Management (systém řízení strojového parku) na 1 rok (všechna důležitá data jsou přijímána v reálném čase)
  • Agrirouter (standardizované nahrávání a stahování dat přes Cloud nebo USB)
  • XTend (nastavení zobrazení monitoru iMonitor3 na tabletu nebo chytrém telefonu).

Komfort: #AlwaysOnBoard (#VždyNaPalubě)

 

DEUTZ-FAHR vyvinul traktor, který nedělá kompromisy v oblasti komfortu a pohodlí. Inteligentní odpružení přední nápravy lze nastavit do 3 režimů (Auto – automatický, Normal – normální a Soft – měkký). Spolu se vzduchem odpruženou kabinou, automatickou klimatizací, vysoce kvalitními materiály a prostorným interiérem vytváří pohodlné a produktivní pracoviště.

 

LED pracovní osvětlení s výkonem 50.000 lumenů, ergonomická kabina a logické uspořádání ovládacích prvků spolu s informačním systémem nové generace umožňují strávit dlouhé pracovní dny v maximálním pohodlí.

 

Komunikace mezi obsluhou a strojem je díky jedinečnému monitoru iMonitor3, který umožňuje jednoduché propojení s hlavními funkcemi, ještě snadnější.

 

Aby byla obsluha stroje ještě příjemnější, je kabina MaxiVision2 zcela oddělena od nové kapoty motoru, což zabrání přenosu tepla, vibrací a hluku dovnitř.

 

 

Spolehlivost: #AlwaysOnYourSide (#VždyNaVašíStraně)

 

Z hlediska spolehlivosti se nový model 8280 TTV od DEUTZ-FAHR vyznačuje dlouhými servisními intervaly (interval výměny motorového oleje je 1.000 hod. a hydraulického oleje CleanOil 1.500 hod.) a snadnou údržbou v každodenním provozu. S tím se obsluha stroje seznámí hned při čištění chladicího systému, který lze otevřít jednou pákou a údržba je tak extrémně rychlá a jednoduchá. Totéž platí pro olejové náplně, které lze zkontrolovat jedním pohledem přes průhledný kryt.

 

Odpovídající servisní platformy, externí přípojka stlačeného vzduchu a test pojistek na obvodové desce jsou dalšími příklady pozornosti, která byla věnovaná usnadnění údržby.

 

Nový model 8280 TTV rozšiřuje řadu vysoce výkonných traktorů značky DEUTZ-FAHR „Made in Germany“.

Více informací o traktoru 8280 TTV najdete ZDE!

8280 TTV - 01 8280 TTV - 02

8280 TTV - 03 8280 TTV - 04

8280 TTV - 05 8280 TTV - 06

8280 TTV - 07 8280 TTV - 08

8280 TTV - 09



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení