DEUTZ-FAHR získal AEF certifikaci pro TIM *

Mnoho traktorů DEUTZ-FAHR již nějakou dobu nabízí přípravu pro systém TIM. Tyto traktory byly často a úspěšně testovány na polích řady výrobců přípojných zařízení. DEUTZ-FAHR se nyní stal prvním výrobcem traktorů, který získal certifikaci AEF pro systém Tractor Implement Management (TIM). Tím je certifikována schopnost traktorů DEUTZ-FAHR komunikovat s jakýmkoliv připojeným nářadím s certifikací TIM odpovídající standardizovanému protokolu. Přenos dat mezi traktorem a strojem je obousměrný: to znamená, že stroj automaticky ovládá určité funkce traktoru a provozní parametry, jako jsou například pojezdová rychlost a hydraulické okruhy, tříbodový závěs a PTO. Výsledkem této automatizace je zlepšení účinnosti a produktivity. Také výrazně usnadňuje práci obsluze, protože systém TIM vykonává tyto funkce bez jejího zásahu.

 

*

The Agricultural Industry Electronics Foundation (AEF) je nezávislá organizace usilující o zlepšení kompatibility elektronických a elektrických zařízení napříč společnostmi vyrábějícími zemědělské stroje a pracující na zajištění transparentnosti v otázkách kompatibility.

Technologie TIM (Tractor Implement Management) spojí traktor a připojené zařízení v jeden celek a promění je na „samojízdný“ automatický pracovní stroj. S tímto systémem lze pracovat mnohem přesněji.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení