Nová řada 6 TTV s prvotřídním výkonem!

Čtyři nové modely: 6190 TTV, 6210 TTV, 6230 TTV a 6230 TTV HD obohacují již tak širokou rodinu traktorů DEUTZ-FAHR řady 6 TTV. Nová generace řady 6 TTV se vyvíjí a vyrábí v německém Lauingenu. Nabízí větší pohodlí řidiči, nižší spotřebu paliva a náklady na údržbu, díky nové převodovce TTV a hydraulickému systému CleanOil se interval výměny motorového oleje prodloužil na 1.000 Mth a interval výměny převodového a hydraulického oleje na 2.000 Mth.

 

DEUTZ-FAHR: PŮSOBIVÝ VÝKON S MINIMÁLNÍM ČASEM NA ÚDRŽBU

Nové traktory řady 6 TTV pohání 6válcové motory Deutz nejnovější generace, jejichž výkon se pohybuje od 192 k u modelu 6190 TTV až do 230 k u modelu 6230 TTV. Optimalizované vlastnosti motoru umožňují maximální točivý moment až 970 Nm. S novou plynulou TTV převodovkou nabízí tato řada působivý výkon a maximální rychlost 60 km/h, což je v této třídě naprosto jedinečné. Nejvyšší rychlosti 60 km/h dosahují tyto traktory při méně než 1.800 otáčkách motoru (40 km/h při méně než 1.200 otáčkách motoru), což snižuje spotřebu paliva a hladinu hluku na minimum.

Řada 6TTV

 

PŮSOBIVÁ KAPACITA A VÝKON

Nová řada 6 nabízí výběr z mnoha hydraulických konfigurací. Pro zamezení vnikání nečistot do převodového oleje jsou traktory vybaveny oddělenými náplněmi pro převodovou a hydraulickou sekci – CleanOil. Hydraulická čerpadla Load Sensing jsou k dispozici s různými průtoky od 120 až do 210 l/min (model 6230 TTV HD). Množství odebíraného oleje až 90 litrů dostačuje i pro ty nejnáročnější úkoly. Přední tříbodový závěs s kapacitou 5.450 kg lze objednat s přední vývodovou hřídelí DualSpeed, která umožňuje řidiči na displeji InfoCentrePro měnit počet otáček z 1.000 na 1.000 ECO. Zadní tříbodový závěs disponuje kapacitou zdvihu až 10.000 kg a do standardní výbavy dále patří transportní poloha spodních ramen. Minimalizuje se tak riziko kolize spodních ramen se závěsem přívěsu v zatáčkách. Aby byly splněny požadavky trhu, může být nová řada 6 vybavena již z výroby přípravou na nakladač a nabídnout tak skutečně všestranný traktor pro všechny aplikace v zemědělství a pro poskytovatele služeb. V kombinaci s čelním nakladačem ProfiLine FZ80.1 dosáhne nová řada 6 TTV výšky zdvihu více než 4,5 m a nosnosti 3.770 daN.

6 TTV - nakladač

 

NOVÉ ROZMĚRY KOMFORTU

Kabina MaxiVision 2, kterou najdete i na nových řadách 7 a 8, dostala další nové prvky vybavení. Mezi ně patří extrémně všestranný systém držáků pro přídavné monitory a nové vzduchem odpružené sedadlo, které lze otočit až o 23 stupňů, a které disponuje aktivním klimatizačním systémem.

 

SFS CHYTRÉ ZEMĚDĚLSTVÍ

Nejpokročilejší a nejpropracovanější naváděcí a telemetrické systémy maximalizují produktivitu, šetří čas a snižují spotřebu. Traktory řady 6 TTV disponují systémem TIM (Tractor Implement Management) a umožňují tak obousměrnou komunikaci mezi traktorem a připojeným nářadím. Díky tomu lze určité funkce traktoru ovládat automaticky a dále tak zvyšovat efektivitu a kvalitu práce. Jedinečná funkce Auto Turn umožňuje traktoru automatické otáčení na souvrati, aniž by musel zasahovat řidič. Prostřednictvím iMonitor3 může řidič ovládat všechny funkce svého stroje. Jeho nové rozhraní je výrazně jednodušší na obsluhu a disponuje novými funkcemi pro zvýšení pohodlného ovládání. Prostřednictvím funkce Xtend umožňuje iMonitor bezdrátový přenos obrazovky na externí tablet a řidiči tak poskytuje lepší přehled. Řidič také může provádět nastavení připojeného nářadí mimo kabinu traktoru při použití ISOBUS UT na tabletu. Do základní výbavy nové řady 6 TTV spadá také balíček pro správu dat a SDF Fleet Management (systém řízení strojového parku) na první rok zdarma. To umožňuje vzdálenou diagnostiku pro zlepšení toku informací mezi vzdáleným servisem a obsluhou.

6 TTV - silnice

 

6 TTV: KOMPLEXNÍ BALÍČEK

Nová řada 6 TTV se pyšní vynikajícími bezpečnostními funkcemi. Díky inteligentnímu hydraulickému brzdovému systému pro přívěsy „Dual Mode“ lze připojit oba typy přívěsů – nové s evropskou homologací, i ty starší bez ní. Pneumatický brzdový systém naproti tomu disponuje funkcí aTBM (pokročilé řízení brzd přívěsu), která výrazně optimalizuje brzdný výkon. Modely 6210 TTV / 6230 TTV / 6230 TTV HD mohou být vybaveny suchými kotoučovými brzdami na přední odpružené nápravě. Na přání si pak každý může objednat balíček osvětlení s 23 pracovními LED světly, které promění noc v den a funkce Coming Home připomene každému řidiči, že bylo myšleno na vše. Navíc došlo k navýšení celkové hmotnosti stroje na 14,5 t resp. 15,5 t u modelu 6230 TTV HD. Nové traktory tak dosahují užitečného zatížení 5 300 kg (6 000 kg u modelu 6230 TTV HD).

6 TTV - noc



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení