Nové výrobní linky

SDF OTEVŘENÍ NOVÉ VÝROBNÍ LINKY V TURECKU

Slavnostní otevření nových výrobních linek SDF v Turecku proběhlo v Bandirma v pátek 3. května. Renovované a modernizované zařízení posiluje úlohu turecké továrny jako výrobního centra sloužícího domácím, evropským a celosvětovým trhům.

Celková investice ve výši 10 milionů EUR byla investována do továrny v průběhu 18 měsíců a zahrnovala tyto důležité oblasti:

  • Nová výrobní hala o rozloze 10 000 m2 vedle stávajícího objektu s celkovou rozlohou 27 360 m2.
  • Dodatečná a moderní lakovna, která umožňuje zdvojnásobit výrobní kapacitu.
  • Nová montážní linka převodovky která umožňuje SDF výrobu základních komponentů, což zvyšuje konkurenceschopnost našich výrobků.
  • Nový sklad náhradních dílů, který zajistí dostupnost dílů a zkrátí dobu dodání na trhy.
  • Akademie SDF, která má trénovat nejen turecké prodejce a zákazníky, ale také ty, které pocházejí z jiných trhů v této oblasti.

Renovovaný závod má nyní výrobní kapacitu 15 000 traktorů ročně.

„V poslední části roku 2018 začalo turecké hospodářství čelit obtížím a ani první měsíce roku 2019 nevykazují zlepšení. Nicméně - uvedl generální ředitel SDF Lodovico Bussolati - naše investice do Turecka je součástí dlouhodobé strategie a skutečná situace na trhu nám dává ještě větší odhodlání pokračovat v našem tureckém projektu a posílit zde naši přítomnost. “

 

Snímky:

Slavnostní zahájení v přítomnosti Alda Carozzy, místopředsedy dozorčí rady SDF, a Lodovico Bussolati, generálního ředitele SDF, se zúčastnilo přes 300 lidí včetně pracovníků, zaměstnanců, managementu a dealerů SDF v Turecku.

Sklad dílů.

O SDF

SDF je se svou centrálou v italském Trevigliu (BG) jedním z nejvýznamnějších světových výrobců traktorů, sklízecích strojů a dieselových motorů. Své výrobky prodává pod značkami SAME, DEUTZ-FAHR, Lamborghini Trattori, Hürlimann a Grégoire. Nabídka traktorů zahrnuje výkonnostní třídy od 25 do 336 koňských sil, sklízecích strojů až do 395 ks.

Skupina SDF čítá 8 výrobních závodů, 12 odbytových středisek, 2 závody joint ventures, 155 dovozců a přes 3 100 smluvních prodejců a zaměstnává přes 4 200 zaměstnanců po celém světě. V roce 2017 zaznamenala společnost obrat 1 373 milionů EUR a EBITDA ve výši 7,9 %.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení