SDF - modernizace Indie

SDF modernizuje závod v Indii

Společnost SDF, přední světový výrobce traktorů, začala v indickém městě Ranipet s renovací výrobního závodu na traktory. Díky tomu by mělo dojít ke zvýšení výrobní kapacity SDF skupiny v Indii tak, aby pokryla rostoucí národní a mezinárodní požadavky.

 

Práce byly zahájeny v lednu tohoto roku a zahrnují rozšíření logistické části a kompletní přestavbu části závodu pro montáž a lakování převodovek. K zajištění maximální kvality výroby se využívají nejmodernější výrobní postupy.

 

Závod se nyní rozprostírá na celkové ploše 127.000 m2 s tím, že zastřešená část má v tuto chvíli 26.000 m2 a bude se rozšiřovat na 32.000 m2. Aby se podařilo zajistit požadavky trhu, bude celá továrna zrekonstruována a výrobní kapacita se zvýší na více než 20.000 strojů a zařízení za rok.

 

Rekonstrukce již probíhá a očekává se, že bude dokončena za 3 roky. Celková investice bude činit přibližně 7 milionů EUR.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení