5

5

5095 - 5100 - 5105 - 5115 - 5125

Mezi jihočeskými rybníky Dehtář a Posměch se nachází osada Holubovská Bašta, kde se o své hospodářství stará rodina Zikmundových. Zabývají se chovem masného skotu plemene Simentál a celkem obhospodařují necelých 70 ha. Celou výměru zaujímají trvalé travní porosty využívané buď na pastvu nebo na seno a senáž.

S řadou činností spojených s hospodařením jim již téměř 7 let pomáhá obratný, pohodlný a spolehlivý traktor DEUTZ-FAHR řada 5. S jeho výběrem, konfigurací a rovněž financováním pomohla rodině Zikmundových společnost GARNEA a.s., výhradní dovozce traktorů značky DEUTZ-FAHR do ČR.

 

„Traktory se používají na sečení trávy, sušení a v zimě na přepravu balíků a krmení dobytka. S traktorem jsme spokojení, co se týká výkonu. Překvapivá je spotřeba v poměru k výkonu oproti jiným značkám. Pohodlí traktoru, výhled, ovládání a kompaktnost stroje jsou opravdu příjemné.“

 

Zikmundovi nezůstali pouze u jednoho stroje. Nejmladší člen rodiny, syn Honza, dostal před 3 lety pod stromeček netradiční dárek v podobě traktoru DEUTZ-FAHR 5100 G. Pro usnadnění práce na hospodářství si dále pořídili variabilní lis značky DEUTZ-FAHR a řadu příslušenství od značky KUHN zemědělská technika – diskové žací stroje, obraceč a shrnovač píce.

 

Zikmundovi jsou se službami společnosti GARNEA a.s., která jim dodala veškeré výše uvedené vybavení, velmi spokojeni, a kromě vstřícných kroků při výběru a prodeji strojů, pomoci s financováním, či možnosti stroje předem vyzkoušet, si pochvalují i rychlý a kvalitní servis.

 

Podívejte se na perfektně odvedenou práci v podání hned dvou traktorů DEUTZ-FAHR a příslušenství KUHN na následujícím videu:

Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení